ВАШИЯТ СОФТУЕРЕН ЕКСПЕРТ

За нас

Мадисофт българия ООД е основана през 2011 година от ИТ специалисти с богат опит в проектирането и създаването на софтуер в научни организации и частни фирми, работили в международни екипи.

Създаването на компанията е логично следствие от дългогодишната работа като консултанти и изпълнители на самостоятелни проекти за клиенти в България и САЩ.

Основната ни дейност е свързана с проектиране, разработка, тестване и поддръжка на софтуер, фърмуер и хардуер за управление на високотехнологични инструменти за научно-изследователска дейност и автоматизация на лабораторната дейност.

7 години опит в разработката на софтуер

6 години
опит

Софтуерни проекти за ОЕМ и топ клиенти

7+ изпълнени
проекта

Клиенти от развитите страни

Международни
партньорства

Над 25 софтуерни експерти работят в Мадисофт

Екип от опитни
специалисти

Компетенции

Умеем да се включим в създаването на продукт от самото начало – в проектирането и прототипирането на софтуер и хардуерни компоненти. На по-късен етап осигуряваме поддръжка и развитие на вече готовите продукти.

Проектите, в които сме участвали досега, са реализирани с технологиите, предлагани от Microsoft с използване на Microsoft Visual Studio, C#, .Net.

ЕКИП

Екипът на Мадисофт се състои от висококвалифицирани софтуерни специалисти, математици, инженери по електроника и компютри.

стани част от нашия екип

Търсите своя софтуерен разработчик?

изпратете запитване